Události

Otevřeli jsme 100. O2 Prodejnu v novém designu

Alex Juránková
aktualizováno 19. 05. 2020
Sdílet článek

Proměna konceptu O2 Prodejen je v plném proudu. Na místě nechyběl celý realizační tým O2 Prodejen, včetně projektových manažerů Ondřeje Zemana, Aleše Dvořáka a vedoucího týmu Aleše Brázdy, který zaměstnance překvapil pořádným narozeninovým dortem, konfetami a balónky.

Vizuální koncept nových prodejen kombinuje moderní styl s přírodními materiály, které navozují v prostoru útulnou atmosféru. Obslužné pulty nahradily stoly s pohodlnými křesílky. Dřevo doplňují živé rostliny, hraje podkresová hudba a v prodejně je cítit lehká vůně. Nový design si tak mohou dennodenně užívat zákazníci i zaměstnanci.

Základním symbolem v prodejně je kruh. V jejím středu je umístěno takzvané kruhové oko zobrazující krajinu, která zákazníky vizuálně vtáhne do prodejny a umocní atmosféru místa. „Změnili jsme každý prvek staré prodejny a uvedli jsme v život něco unikátního. Projekt funguje díky lidem, kteří se na něm podílí. A já jsem moc rád, že u toho všeho mohu být,“ podotýká Honza Nekovář, ředitel prodejní sítě O2. Na nový design O2 Prodejen se mohou těšit i zákazníky v dalších městech, postupně se do nového konceptu promění všechny zbývající pobočky napříč republikou.

Jaké to je pracovat v O2 Prodejně?



Najděte si pozici podle svých představ
a pojďte do toho s námi!

Alex Juránková | specialista komunikace

Když se mě lidi ptají, co v O2 dělám, čistě teoreticky bych si mohla vystačit s jediným slovem: Píšu. Maily, SMS a jiné texty pro zákazníky. A taky články. Nebo rozhovory se zajímavými kolegy. Protože jedno slovo vážně nestačí.