Události

Čekání na Vánoce nám letos uteče rychle

Lucie Svobodová
aktualizováno 09. 01. 2023
Sdílet článek

Stejně jako každý rok se snažíme kolegům zpestřit čekání na Ježíška. Letošní prosinec je vánočními aktivitami pro zaměstnance přímo nabitý.

Přípravy na adventní čas jsme zahájili přesně měsíc před Štědrým dnem. V Praze se konaly vánoční trhy neziskových organizací a Pečení pro dobrou věc – zájemci si mohli vybrat, zda se zapojí jako pekaři nebo jako prodejci.  Výtěžek putoval organizaci ČSOP Salamandr, se kterou spolupracujeme v rámci projektu Sázejstromy.cz. Podpoříme je výsadbou a péčí o pestré horské louky.

vanocni trhy

Kolegové z týmu Vzdělávání připravili na prosinec tři vánoční workshopy – za nich se kolegové naučí kreativně balit vánoční dárky, vyrobit vánoční věnce na poslední chvíli a od Lukáše Hejlíka dostanou pár tipů z jeho vánoční Gastromapy. Tipy na udržitelné Vánoce pak mohou zaměstnanci načerpat na jednom z workshopů Nadace O2 – dozvědí se například, jak vyrobit udržitelné vánoční ozdoby nebo jak na udržitelné vánoční hody.

Řadu kolegů letos navštíví Secret Santa neboli Tajný Ježíšek. Princip této hry je jednoduchý – po jednoduché registraci kolegové někomu dají dárek. Obdarovaný přitom neví, od koho dárek dostal. Darovat mohou maličkost nebo dobrý skutek – jménem obdarovaného přispět na naši Nadaci O2. Předvánočně vyřádit se každý z kolegů může i online – připravili jsme vánoční pexeso, ve kterém soutěžíme o powerbanky, nabíječky a další drobnosti. Letos jsme nevynechali ani vánoční večírek, který jsme uspořádali už na konci léta – a to jak v Praze, tak také v Ostravě a v Ústí nad Labem. V předvánočním čase navíc nemyslíme jen na zaměstnance, ale i na jejich děti - jako mikulášské překvapení jsme pro ně vybrali dvě vánoční divadelní představení.

mikulas divadlo

Kterou z předvánočních aktivit byste si u nás nejvíc užili vy?



Najděte si pozici podle svých představ
a pojďte do toho s námi!

Lucie Svobodová | Specialista komunikace

„V našem oboru musí člověk doufat v to nejlepší a být připravený na to nejhorší.“