CSR

Podporujeme společenské akce

Marie Mališková
aktualizováno 23. 05. 2022
Sdílet článek

Partnerství a sponzoring k nám neodmyslitelně patří

Už více než deset let sponzorujeme pražskou O2 arenu, která je stánkem pro konání kulturních a sportovních akcí. Jednou z výhod je přednostní prodej, takzvaný Priority Ticketing. A oblíbená je možnost vyhrát lístky na koncert nebo sportovní událost v areně v nějaké firemní soutěži, pro nezaměstnance například prostřednictvím sociálních sítí. 

Od roku 2019 sponzorsky podporujeme nové multifunkční a kulturní centrum O2 universum.

Volné či zvýhodněné vstupenky můžou naši zaměstnanci získat například na sérii letních hudebních festivalů HRADYCZ, které sponzorujeme od roku 2018. Oblíbený je model 1+1 vstupenka zdarma. Desítky lístků pak zaměstnancům rozdáváme jako odměnu za nadstandardní pracovní výkony.

O2 je provozovatelem digitální televize O2 TV, do které patří zábavná show TIKI-TAKA: ta nejen že baví fanoušky, ale pomáhá také dobré věci. Na vybrané charitativní projekty (organizované fotbalovým týmem osobností REAL TOP Praha, který je podporován ze strany O2) věnovala již za dobu své působnosti několik set tisíc korun. Být u natáčení této show můžou být i naši zaměstnanci.

V roce 2021 a 2022 jsme se partnersky podíleli na dvou významných sportovních akcí: Cyklistického závodu pro veřejnost L'Etape Czech Republic by Tour de France a seriálu pěti velkých závodů v běžeckém lyžování pro nejširší veřejnost Stopa pro život.

Přes dvacet let jsme byli partnerem běžeckých závodů RunCzech a titulárním partnerem O2 Pražské štafety. Za každý O2 tým Nadace O2 věnovala 5 tisíc Kč na Linku bezpečí. Při mimořádných sportovních akcích v O2 aréně zprostředkováváme nezapomenutelné zážitky i mladým sportovním nadějím. Z těch opravdu nejznámějších to bylo umožnění mladým tenistům být napřímo na unikátním tenistovém turnaji Laver Cup v O2 areně. Prostřednictvím našich kolegů, kteří jsou sami aktivními florbalisty či trenéry, se nám podařilo pozvat na MS ve florbale konané v ČR 250 mladých florbalistů. 


Marie Mališková | Manažerka pro udržitelné podnikání a sponzoring

Snažím se, aby společenská odpovědnost a podpora zajímavých snah a činů byla nejen mým pracovním, ale i osobním posláním. Je radost pracovat na věcech, které dávají smysl a přinášejí hodnotu firmě i celé společnosti.