Události

Family days: Užíváme si dny plné zábavy i s našimi blízkými.

Lucie Svobodová
aktualizováno 22. 03. 2023
Sdílet článek

Na naší pražské centrále jsme nedávno uspořádali další den pro děti našich zaměstnanců. Ty se mohly přijít podívat, kde jejich rodiče pracují, a zároveň se zabavit při hrách a aktivitách, které jsme pro ně připravili. Hlavní náplní bylo přiblížení našich firemních principů. Zajímá vás, jaké principy to jsou a jak jdou propojit s dětskými hrami?

Neustále přemýšlím, jak dělat věci lépe. To je první princip, v jehož duchu se nesly dvě aktivity – stavění vysílače z Lega a chytrého robota. Tyto činnosti zároveň podpořily týmovou spolupráci. Druhý pilíř je Chovám se ekonomicky – na ten se zaměřil workshop o tom, jak předcházet vzniku odpadu. Děti si například zkusily ze staré zavařovací sklenice vytvořit hezkou vázu nebo svícen. V rámci tohoto principu si děti také samy uvařily třeba palačinky. Aktivní zpětnou vazbu malí návštěvníci dávali v interaktivním divadelním představení a také ve virtuálním televizním studiu, odkud si každý na památku odnesl svůj záznam. Čtvrtý princip – pomáháme – jsme propojili s aktivitami naší firemní Nadace O2. U jejího stánku děti čekala poznávačka stromů. Mohly si změřit své síly a zahrát si online pexeso programu Sázej stromy.cz. Digitální znalosti a logiku zas mohly uplatnit u našeho stánku O2 Chytrá škola.

Pro ty nejmenší jsme připravili hrací koutky. Pro doplnění energie jsme pro malé návštěvníky měli nachystanou svačinu a nekonečnou limonádu.

Jaký z našich čtyřech firemních principů je vám nejbližší?

family days


Najděte si pozici podle svých představ
a pojďte do toho s námi!

Lucie Svobodová | Specialista komunikace

„V našem oboru musí člověk doufat v to nejlepší a být připravený na to nejhorší.“