Události

Příchod Velikonoc jsme oslavili uspořádáním trhů chráněných dílen

Lucie Svobodová
aktualizováno 12. 04. 2023
Sdílet článek

Příchod Velikonoc jsme se zaměstnanci už tradičně oslavili na jarních trzích chráněných dílen v naší pražské centrále. Kromě stánků s velikonoční a jarní tematikou na trzích nechyběly ani sladké a slané dobroty připravené našimi zaměstnanci, jejichž zakoupením mohli ostatní kolegové přispět na dobrou věc.

Nezapomněli jsme ani na zaměstnance na prodejnách a v zákaznických centrech. Pro ně jsme nově vytvořili online aplikaci O2 market, kde můžou podpořit chráněné dílny a neziskovky přímo přes jejich e-shopy.

velikonoce nadace o2

Organizaci, kterou výtěžkem naše firemní Nadace O2 podpoří, vybírali v anketě sami zaměstnanci. V rámci Pečení pro dobrou věc rozhodli pro podporu neziskové organizace DEBRA ČR. Ta pomáhá nejen pacientům s tzv. nemocí motýlích křídel, ale i jejich rodinám v každodenní péči o ně. Vybrané peníze organizace využije na úhradu kurzů pro usnadnění života svých klientů a na financování ozdravných pobytů. Kromě zakoupení dobrot mohli zaměstnanci tuto neziskovou organizaci podpořit také v online sbírce na intranetu. Za jeden den se nám podařilo na podporu pacientů s nemocí motýlích křídel vybrat rekordních 60 943 Kč. A bylo to doposud nejúspěšnější dobročinné Pečení pro dobrou věc.

Najděte si pozici podle svých představ
a pojďte do toho s námi!

Lucie Svobodová | Specialista komunikace

„V našem oboru musí člověk doufat v to nejlepší a být připravený na to nejhorší.“