Události

Vánoční večírek v létě? Proč ne.

Lucie Svobodová
aktualizováno 13. 01. 2023
Sdílet článek

V době, kdy jsou ve většině firem vánoční večírky v plném proudu, jsme se rozhodli zavzpomínat i na ten náš. V O2 jsme letos s ničím neotáleli a po dvouleté covidové pauze jsme večírky uspořádali už na konci léta – a to jak v Praze, tak také v Ostravě a v Ústí nad Labem.

Kolegové z Ostravy si vánoční večírek užili v Rock and Roll Garage Clubu, v Ústí nad Labem jsme pro party vybrali krásné prostory zámečku Větruše. V Praze, kde se na večírek pokaždé těší stovky kolegů, jsme už podruhé jako místo konání zvolili O2 universum. A právě za dveře tohoto večírku vás teď necháme nakouknout.

Naše vánoční party se nesla v duchu oslav léta – nechyběly proto typické plážové aktivity jako beach volejbal, masáže, pletení copánků nebo malování na obličej.  Večer zahájilo taneční vystoupení v exotických rytmech. Vrcholem večera byl vystoupení skupiny Mig 21, na které navázal DJ Petr Říbal. Nejen kolegy z technologické divize zaujal robot, který rozvážel pití a welcome drinky.

vecirek

Ani letos na večírku nechyběla tradiční Tombola pro dobrou věc. Ta navázala na kampaň našeho programu O2 Chytrá škola na téma Bodyshaming – vybrané peníze proto putovaly na podporu organizace Hlasohled, konkrétně na projekt Moje tělo je moje.

Už teď se těšíme na další vánoční večírek. Budete na něm taky?


Najděte si pozici podle svých představ
a pojďte do toho s námi!

Lucie Svobodová | Specialista komunikace

„V našem oboru musí člověk doufat v to nejlepší a být připravený na to nejhorší.“